Functies

De uiterst doelmatige functionaliteiten die zijn verwerkt in BitMailer, stellen u in staat om geheel zelfstandig, professioneel ogende e-mail nieuwsbrieven en e-mail campagnes te produceren.

Alle functies van BitMailer

Editor

Met de gebruiksvriendelijke BitMailer editor maakt u in uw eigen template eenvoudig een nieuwsbrief met tekst en afbeeldingen op. Ook uw reeds bestaande nieuwsbrieven past u met deze module aan.

Het importeren, beheren en onderhouden van uw e-mailing adressen en bestanden is in BitMailer overzichtelijk en effectief opgelost.

Niet alleen de BitMailer software maar ook onze bedrijfszekere servers zorgen voor een snelle bezorging van uw e-mail campagne, ongeacht de hoeveelheid geadresseerden.

Een effectieve tool om uw e-mailing te plannen voor een toekomstig tijdstip of een andere dag.

Variabelen als het op naam stellen of toevoegen van een 1 op 1 aanbieding maken uw e-mailing persoonsgericht en geven altijd meer attentiewaarde.

Raadpleeg hoe de ontvanger op uw e-mail reageert. BitMailer is standaard uitgerust met diverse verhelderende statistieken.

BitMailer is uitgerust met een slimme import tool die adressen in 4 eenvoudige stappen verzendklaar maakt:

  • Opslaan als CSV-bestand
  • Uploaden in BitMailer
  • Koppelen aan de juiste mailinggroep
  • Versturen

Nieuwe aanmeldingen op uw e-mailings worden hiermee automatisch verwerkt en in uw maillijst geplaatst.

Met de automatische bevestigingsmail van een nieuwe inschrijving voldoet u altijd aan de OPTA reglementen.

Iedere BitMailer e-mailing is standaard voorzien van een uitschrijfmogelijkheid. Hiermee worden de uitschrijvers automatisch op niet-actief gezet in al uw mailinggroepen.